להצעת מחיר לחתימת עורך דין על טופס הסכם הורות לטיפולי פוריות IVF בכל רחבי הארץ, שלחו לנו הודעה בווטסאפ או התקשרו לנייד 050-8684663 ותקבלו הצעת מחיר אטרקטיבית והוגנת בתוך מספר דקות!
להודעת ווטסאפ לחץ על הלינק הבא:
טופס הסכם הורות לטיפולי פוריות IVF
עריכת הסכם בין הגבר והאישה
איזה פרטים ההסכם בין הגבר לאישה צריך לכלול?
- האישה והגבר צריכים לערוך הסכם שיכלול את הפרטים הבאים:
- הסכמת הגבר לפעולה, והצהרה כי הוא מודע לחובותיו כלפי היילוד, ללא כל קשר להסכם.
- התייחסות לשאלת האפשרות של הצדדים להסכם לחזור בהם, והשימוש שהצדדים מסכימים שייעשה בדגימת הזרע שנלקחה לצורך ההפרייה.
- הצהרת האם כי היא אינה "אם נושאת", במשמעות חוק הסכמים לנשיאת עוברים.
- הצהרת שני הצדדים, כי ההסכם לא נעשה כנגד תמורה כספית או אחרת, וכי הם נכנסים אליו מרצונם החופשי.
- הצהרת שני הצדדים כי אינם נשואים לבני זוג אחרים.
להלן דוגמאות לתצהירים שיש לחתום עליהם למול עורך הדין:
תצהיר (גבר)
אני החתום מטה ______________ נושא תעודת זהות מס', _______________ ואחרי שהוזהרתי כי עלי לומר את האמת וכי אהיה צפוי לעונשים הקבועים בחוק באם לא אעשה כן, מצהיר בכתב לאמור:
1 .הנני מגיש תצהירי זה בתמיכה ל________________________.
2 .הנני מצהיר כי אני מעוניין כי הגב' ____________ ת.ז._________________ תופרה בזרעי וכי אני מודע לכך כי חובותיי כלפי הילוד אינן תלויות בתקפו של התצהיר שביני לבין הגב'_______________ ת.ז.____________ וכל חובותיי כלפי הילוד יחולו עלי כהורה ביולוגי.
3 .הנני מצהיר כי לא תהא לי אפשרות לחזור בי בשום שלב לאחר תחילת ההליך.
4 .הנני מצהיר כי תצהירי לא נעשה כנגד תמורה כספית או אחרת, לי או ל__________, וכי אני נכנס להליך הנ"ל מרצוני החופשי.
5 .הנני מצהיר כי אינני נשוי לבת זוג אחרת.
6 .הנני מצהיר, כי כל העובדות והפרטים אשר פורטו בתצהירי זה הינם נכונים ו
7.זהו שמי, זוהי חתימתי ותוכן תצהירי אמת.
אני מאשר בזה כי ביום ______________ הופיע בפני עו"ד אודרי שמש רביע, במשרדי ברח' הארבעה 30 (מגדלי הארבעה) ,ת"א מר _______________ נושא תעודת זהות מס'__________________ ואחרי שהזהרתיו כי עליו להצהיר את האמת וכי יהיה צפוי לעונשים הקבועים בחוק באם לא יעשה כן, אישר את נכונות הצהרתו וחתם עליה.
1 .הנני מגיש ה תצהירי זה בתמיכה ל________________________.
2 .הנני מצהירה כי אינני "אם נושאת" במשמע חוק ההסכמים לנשיאת עוברים )אישור הסכם ומעמד הילוד( תשנ"ז -1996 .
3 .הנני מצהירה כי למר _______ לא תהא אפשרות לחזור בו בשום שלב לאחר תחילת ההליך.
4 .הנני מצהירה כי תצהירי לא נעשה כנגד תמורה כספית או אחרת, לי או ל__________, וכי אני נכנסת להליך הנ"ל מרצוני החופשי.
5 .הנני מצהירה כי אינני נשואה לבן זוג אחר.
6 .הנני מצהירה, כי כל העובדות והפרטים אשר פורטו בתצהירי זה הינם נכונים ואמיתיים.
7 .זהו שמי, זוהי חתימתי ותוכן תצהירי אמת.
אני מאשרת בזה כי ביום ______________ הופיע ה בפני עו"ד אודרי שמש רביע, במשרדי ברחוב הארבעה 30 (מגדלי הארבעה),ת"א הגב' _______________ נושאת תעודת זהות מס'__________________ ואחרי שהזהרתיה כי עליה להצהיר את האמת וכי תהיה צפוי ה לעונשים הקבועים בחוק באם לא תעשה כן, אישרה את נכונות הצהרתה וחת מה עליה.
תגיות:
הזרעה מלאכותית וטיפולי פוריות כשהאישה והגבר אינם בני זוג (הורות משותפת)
הסכם הורות משותפת
הסכם המוגש ליחידת ההפריה